Passatge Llaurador, 1-1º 03590 Altea
+34 96 584 15 00

III Gala Premis Altea

En la nit del dissabte es va celebrar la tercera edició dels “Premis Altea de literatura i investigació”, a la qual van assistir més de 200 persones.El acte, que va comptar amb una destacada representació institucional, es va iniciar amb el lliurament del Premià “Estela d’Honor “que va recaure en Josep Martínez Orozco (Altea, 1882-1949), escriptor, periodista, poeta i dramaturg alteà que va emigrar a Buenos Aires en 1930.Seguidamente es van lliurar els Premis d’Assaig i investigació que van recaure en Diego Barber i Cristina Fuster, amb el treball “Emigració Altea-Argentina”, així com el premi de Literatura Infantil i Juvenil que va guanyar Vicent Borràs amb l’obra “el iaio a Nova York” .Finalment, es va fer lliurament del premi Carmelina Sánchez-Cutillas de Novel·la i prosa, el patrocinador és la Fundació Caixaltea, sent l’obra guanyadora “D’amor res” l’autor és Antoni Martínez.

15 de abril de 2019