Passatge Llaurador, 1-1º 03590 Altea
+34 96 584 15 00

V Beca Residencia Paisaje Altea

El passat dissabte 29 de setembre el teu lloc la inauguració de l’exposició de la 5a edició de la Beca-Residència Paisatge Altea, creada a partir del conveni signat entre la Fundació Caixaltea, la Facultat de Belles Arts de la Universitat Miguel Hernández i l’Ajuntament de Altea, amb la finalitat de desenvolupar la promoció de la Cultura i l’Art.

Els sis alumnes seleccionats aquest any, provenien de les Universitats de Belles Arts de Granada, València, Sevilla, País Basc, Múrcia i La Llacuna, exposen les seves obres realitzades des de diferents llocs d’Altea i Comarca, en les que plasmen la seva visió del paisatge

La Beca es va iniciar el passat dia 10 de setembre finalitzat el dia 1 d’octubre, amb la selecció de les obres realitzades s’ha confeccionat un catàleg.

3 de octubre de 2018