Passatge Llaurador, 1-1º 03590 Altea
+34 96 584 15 00

Castell de l´Olla de Altea

Divendres passat va tenir lloc la presentació del cartell anunciador de la 32a edició del Castell de l’Olla, un dels actes culturals més importants de la Costa Blanca. En aquesta ocasió el cartell és una creació de la dissenyadora Lina Vila.
El castell de focs artificials està organitzat per la Confraria del Castell de l’Olla i compta amb la col·laboració de la Fundació Caixaltea des dels seus inicis. Aquest any se celebrarà el dissabte dia 11 d’agost a partir de la mitjanit.
La característica més important i diferenciadora és que els focs artificials es llancen íntegrament dins de la mar deixant lliure la platja per als espectadors. En anys anteriors ha comptat amb una assistència propera a les 50.000 persones.
Per quart any consecutiu, el tret anirà a càrrec de la Pirotècnia Ricardo Caballer (Ricasa).

sdr
dav
29 de juliol de 2018